27 Mart 2010 Cumartesi

Driver Genius Professional programı anlatım



Driver Genius, windows için güçlü bir sürücü (driver) yöneticisidir. Bu programla bir kaç tıklamayla sürücülerinizi güncelleştirebilir, yedeklerini alabilirsiniz. Sürüceleri (exe) şeklinde yedekleyebiliyoruz. En güzel özelliği aldığımız yedekler sayesinde mesela format sonrası sürücü aranması derdinden kurtarıyor. İlerde lazım olduğunda tekrar bu programın pcde kurulu olmasına gerek kalmadan aldığımız(exe)den de sürücülerimizi yükleyebiliyoruz. Program ücretlidir.
Yedekleme işlemini yapalım


Programı çalıştırıp ' back up drivers' tıklıyoruz















Sürücüleri aramaya başlıyor, bulunan sürücülerin hepsini seçerek next diyelim















Otomatik kurulur şekilde (exe) yedeklemek için 'auto- installer archive' seçelim ve alacağımız bu yedeğin nereye kayıt edileceğini belirtelim.















Sürücüler belirttiğimiz yere yedeklenmeye başladı. Çok uzun sürmüyor 2 dakika civarı.
















Bitince artık aldığımız yedek exe olarak belirttiğimiz yerdedir. Lazım olduğunda mesela format sonrasında sürücüleri yüklemek için bu exeye tıklayacağız.














Yedeklediğimiz sürücüleri yüklemek istediğimizde. Exeyi tıklayalım ve açılan pencerede 'start restore' tıklayalım. Sürücülerimiz yüklenmeye başlayacaktır.





Tags
Driver genius kullanımı anlatım, resimli anlatım, sürücü yedekleme programı, Driver Genius Professional nasıl kullanılır, sürücü yedekleme programı, drivers sürücüler nasıl yedeklenir

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails